За продажба Двустаен, LAGO DI COMO, Комо, Италия, via lario 5 san siro

За продажба - Cod. 29614

  • Типология: Двустаен
  • Област: 40 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2

В сайта са публикувани в апартамента на живописния бряг на езерото Комо. Жилището е в град Сан Сиро си, на 30 метра от плажа, детска площадка и парк, с оборудвани места за пикник. град Сан Сиро е заобиколен от една страна с един от най-красивите езера в Европа - езерото Комо, а от друга страна с Алпите добре познати за ски курортите. Стратегическото разположение на апартамента говори за себе си - на 20 км от Швейцария, на 15 км от град Komo, на 30 км от ски курорта, на 50 км от град Милано, на 80 км от международното летище на Милано (Малпенса).
Сега малко за апартамента: Общата площ 40 квадратни метра е на 2-ри етаж на 4-етажна сграда от ново строителство и се състои от голяма зала, малко антре и кухня, баня и малка спалня. Някой да не живее в апартамента си. Тя е частично обзаведен: вградена кухня с необходимото оборудване (хладилник, съдомиялна машина, и т.н.), килер, двуетажно легло. Всички комуникации са свързани.
Освен собствено удоволствие на недвижимите имоти, придобити в Италия, апартаментът е много благоприятен, тъй като начинът на инвестициите. Цените на езерото Комо, въпреки дори кризи не само не падат, но постоянно растат. Апартаментът може да донесе в стабилен доход, ако за ръка над него на туристи както през лятото, и през зимата. В туристическия сезон на разходите за наем на апартамента от този тип е около 500 евро на седмица.
Компанията Rusitaly Service освен пълна регистрация на сделката за покупко-продажба на този апартамент, е готова да поеме грижата за последваща регистрация на пребиваване, регистрация в местните власти, заключенията на договори с енергийните дружества за свързване на вода и електричество. Ние ще организираме вашата почивка и работа по време на пристигане в Италия. Ако решите да се отдават под наем на апартамент, ние сме готови да се грижи дори и на него! Не трябва да правите нищо, но само за да вземат пари от вашия недвижими имоти в Италия!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB