За продажба Двустаен, Monza, Монца и Брианца, Италия, Via Padania, 23 Biassono

За продажба - Cod. 22923

  • Типология: Двустаен
  • Област: 120 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 2

Biassono квартал на пешеходно разстояние от тих парк Монца и услугите, ВЕЛИКОЛЕПЕН голям размер на апартамента с елегантни облицовки и екстра-търг.

Антре, дневна с DOUBLE жилищна площ и кът за хранене, кухня и достъп до BIG LIVING лоджия тераса, където можете да се отпуснете в обща политика.

Околната среда е особено леки и ефирни, благодарение на многото прозорци и оптимална експозиция и ви позволява да прекарат със семейството си и приятелите си чудесно времето си заедно.

Антре, спалня, две бани и двете с прозорци с душ и хидромасажна вана и отделна спалня.
Апартаментът се намира на втори етаж от три, е ново строителство, завършен с EXTRA МАТЕРИАЛ спецификации за качество в съзнание "и DESIGN.

Енергиен клас B, интерком, въздушна индукция в кухнята и дървената дограма с двойно термично стъкло са само някои от характеристиките на този имот.

Висок жизнен комфорт и енергоспестяване са гарантирани от фотоелектрични преобразуватели и отоплението с калории брояч и стенни отоплителни системи с управление на контролирана температура от термостатични вентили.

Комплексът разполага с мазе и удобен просторни двойни BOX (цена заделени за кутията).

Къща MASTER'S с общински зелени площи и достатъчно място за паркиране, в тих и спокоен район, само на крачка от PARK Monza лесно достъпен с велосипед или пеша.

Основни услуги и затваряне на главните улици на комуникацията в ръка направи разтворът отлични за тези, които търсят по-годен за живеене и далеч от всякакъв стрес, но в същото време на изтърпяване. Магистрали и магистрали, железопътни гари и автобусни линии, които ви позволяват да се достигне до своите работни места с лекота.

Сградата, в нова сграда и е наскоро закупени.

По време на строителството на имота инсталацията е проектирана, за да бъде FOUR; с проста намеса е възможно да се пресъздаде третата спалня.

Вероятност за предварителен договор с преждевременно раждане на имота, първоначална вноска от € 26 000, след 36 месечни вноски от по баланса на депозита, преди сключването на финала.

Отлична инвестиция е трябва да видите!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB