За продажба Къща в стопанство, Casole d'Elsa, Сиена, Италия, STRADA COMUNALE DI FONTGAIA

За продажба - Cod. 31264

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 20000 m²
  • Номер на стая: 5 houses
  • Етаж: 1

Разположен в сърцето на Тоскана, в краката на средновековното село Казоле д'Елса, има живописна собственост, наречена "La Collina". Имотът се намира на малък хълм с невероятна гледка. Имотът се състои от 5 къщи, всички възстановени в типичен стил toscan. Има и 100 маслинови дръвчета и място достатъчно, за да се разшири, ако искаш.

Регионът

Казоле д'Елса е малка община в провинция Сиена. Това е шестдесеткилометра (37mi) от Флоренция и на 40км (24mi) от Сиена. Можете да изберете между 2 летища, по един във Флоренция и един в Пиза (90 км, 56mi) Известни селища като Волтера и Сан Джиминяно са на 30 минути само с кола. Един час път с кола, а вие сте в средата на региона Кианти. Това е идеалното място да се открият Тоскана.
В Казоле д'Елса ще откриете 2 много типични и вкусни тестени закуски, 2 малки хранителни магазини, един голям магазин за хранителни стоки. Три типични и уютни барове. Пицария и три ресторанта. Един от ресторантите е един от най-добрите в региона. В близост има банка, аптека и лекар в селото. Коле Val d'Elsa е само 15 км (9mi) далеч, там можете да намерите големи супермаркети.


Собствеността

Casa Privato
Тази къща се състои от много голяма отворена кухня, просторна трапезария и кът с мека мебел, камина, 2 спални и главната тераса с изглед към целия кампанията.
Casa Белведере (Главна къща)
Тази уникална къща съществува на 2 етажа (18 души). Добре обзаведен и типичната toscan стил се запазва. На партерния етаж ви е дал хубава тераса с изключителна гледка, 4 спални и 4 бани, голям хол и трапезария. На първия етаж на модерна голяма кухня с открит огън, 4 легла стаи, 2 бани, една много голяма трапезария с открита камина, кът за четене, централно отопление, печка с газ, помещение с пералня и химическо машина. И Изключителна тераса. На терасата има и стая с голяма трапезария място и професионална кухня.
Спални: 8 Бани: 6 Всекидневни: 4 Вид на имота: Къща / Вила
Casa Cavallo (къща Къща за гости / портиерна)
Тази къща съществува от просторна кухня, отделен хол и кът за хранене, 2 спални помещения, баня-стая (душ, тоалетна, мивка), централно отопление, готварска печка с газ. Самостоятелна тераса с градинска мебел.
Спални: 2 Бани: 1 Всекидневни: 1
Casa Cantina (къща за гости)
Малка дневна с кухненски бокс, самостоятелна спалня, стая (2 души), баня (душ, тоалетна, мивка), централно отопление, готварска печка с електрическа енергия. Самостоятелна тераса с градински мебели и невероятна гледка.
Спални: 1 Бани: 1 Всекидневни: 1
Casa Denis (къща за гости)
Малка дневна с кухненски бокс, самостоятелна спалня, стая (2 души), баня стая (душ, тоалетна, мивка), централно отопление, готварска печка с газ. Самостоятелна тераса с градинска мебел.
Спални: 1 Бани: 1 Всекидневни: 1

Имотът е също под наем през лятото за няколко години.

За нататък се информация и повече снимки, моля да вземе контакт.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB