За продажба Къща в стопанство, Montescudo, Римини, Италия, via Vallecchio 21 CORIANO

За продажба - Cod. 29086

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 320 m²
  • Номер на стая: 10 VANI
  • Етаж: TERRA E PRIMO

новоизграден дома в клас А (2015-16 година) се състои от две сгради:
• първи MQ 220 на два етажа, 6 стаи, 3 бани, винарска изба, площ услуга, перално помещение, гараж, паркоместа, красиви веранди предни и задни
• втората MQ 100 приземния етаж + мецанина 4 стаи, 2 бани, веранда,
Изработен е от растителен стари руини фермер, на 15 минути от морето, разположен във вътрешността на Римини Ричоне и Сан Марино, в Марано парк, за любителите страни и спортове на открито, пет конни центрове в рамките на 2 км, велосипедни пътеки, красиви площи за разходка, туризъм колоездене и конна езда.
По време на изготвянето на проекта е обърне специално внимание на уважение към природата и диалог между сградата и околната природа, всъщност къщата е изцяло от дърво, за да се получи максимално внимание на комфорта и енергийната управлението на интериора. И "основен оборудване растение с домашна автоматизация и оборудване Енергоспестяващи (клас А): соларни панели, геотермална (2 сонди на 100 метра настройки дълбочина), Rehau система помпа топла студена топлина, изсушаване, и връщането на въздуха система.
Двата блока са изтъкнати като една сграда се сляха един с друг, за да се създаде нещо като малко село заедно с третата къща, която е място за среща в централната съда, място за достъп до всички звена.
Това е дадено голямо значение на инженерната част с Home Automation и оборудване за пестене на енергия (клас А): соларни панели, геотермална енергия, Rehau система студена термопомпата, изсушаване и рециркулация на въздуха.
Околният земята на около 7000 м бе организиран и се засаждат по проект пермакултура. Къщата разполага и с втори частен път за достъп.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB