За продажба Къща в стопанство, San Casciano in Val di Pesa, Флоренция, Италия, Via pineta 20

За продажба - Cod. 22954

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 150 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: piano terra-mansarda

Продава селска / държава КЪЩА, отворен на 4 страна, а не изолирано, извън селото (Mercatale Вал ди Pesa, Флоренция) в провинцията, от 150 квадратни метра от повърхността с 850 кв м на градина дървета, съседни на 3 акра лозя и маслинови горички и борови дървета на моите свойства, от които приблизително 3000 m пред къщата примесени с редици от маслинови дървета и лозя и Pinewood. Не фонд, за да бъдат продадени с вилата. При въздушното Foto, допир Къщата е в непосредствена близост до къщата с най-дългата ляво в предната част на
 редове от лозя и маслинови дървета до края на дългия къщата. Моята земя, 3 хектара е разположен вдясно от лозето в долния десен ъгъл на горичката. Тя се състои от две големи спални, кабинет спалня, кухня 7 фута жилищна площ, двоен хол с камина тристайни, голямо мокро помещение. Има и малък апартамент / студио с обособен кухненски бокс и санитарен възел whicth е преглеждана от градината. Частен паркинг за две коли found.The таванско sopraelevabile покрива цялата house.Energy сертифицирането сезират G-класа, 240,229 kWh/m3 година.Годишният къща е много свеж през лятото се дължи на наличието на арктически и градински дървета, които го surronund. През зимата отоплението е осигурено от редица чугунени радиатори. Автономно отопление, градски газ. Conneted от SITA автобус до / от жп-гарата във Флоренция през около 40 минути. Къщата е обзаведена с beatifully някои антични мебели (част от мебелите може да се продава отделно).
Pool 3 km и голф игрище dell'Olgiata по-малко от 10.
Начална цена E 500,000 Пред публика от 3000 квадратни метра поле + 100 000 за земя theree дка.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB