За продажба Къща, Calliano, Асти, Италия, centro

За продажба - Cod. 30275

  • Типология: Къща
  • Област: 150 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 3 PIANI

Две къщи единствен вход разделена.
Един принадлежност към Castle Tower

Има два терасовидни къщи, свободни от всички страни с общия между главния и страничен квадратен квадрат. Има малък двор с двойно стълбище, което води до първия етаж на всяка къща (един десен и един ляв) на приземния етаж под червената къща се намира в гаража и с входа вътре в гараж стълбище към мазе с открити тухлени сводове: докато при другата има мазе с отделен вход и достъп от под веранда; от същото верандата тя води до стълбище, което води до Infernot с услуга.
На първия етаж на къщата в ляво (червена) за вписване на целия етаж е едно общо помещение с кът използва като кухня, и стълбище, което води нагоре, където има баня и две спални. Винаги другата страна на двора стълбище води към голяма тераса с изглед към централния площад на страната, а след това на входа на втория апартамент, където на първия етаж е една стая с малък кухненски, след това с вита стълба води до втория етаж, където в допълнение към услугата има две стаи с малки и по-големи един; по-голямата стая с тераса с изглед към друга по-голяма тераса-долу.
Също на десния блок (бялата) има малък апартамент, състоящ се от антре, голяма стая, кухня, перално и голяма тераса наполовина покрито с покрив; На входа е независим и е достъпен по крайбрежната алея на стената на площада, идващ директно от терасата.
Белият дом е бил първоначално замък кула (за съжаление обновени няколко пъти недостатъчно) Разбира се, че би могло да продаде отделно, тъй като те са две самостоятелни къщи.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB