За продажба Строителен терен, Tropea, Vibo Valentia, Италия, STRADA PROVINCIALE

За продажба - Cod. 30203

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 17000 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

Те продават МНОГО индивидуално или цялата земя, туристическа-жилищна с разрешение за строеж. ПО ПРОЕКТ, са 24 вили с 500 или повече квадратни метра земя градина, изглед към морето, предлагащи максимален комфорт, на два етажа, сутерен, колкото е възможно. : Индивидуална 160sqm 80sqm независим или близнак. Те са проектирани по отношение на тип архитектура в съответствие с околната среда на някои красота
естетика, комфорт и функционалност.
Земята е красив и светъл! 170 метра над морското равнище, защитени от вятъра.
Панорамно е отворен от всички страни:
към морето можете да видите на брега на Замброне, нагоре по течението, зелен хълм, който предхожда достъп до две малки селски училища "Daffinà и Daffinacello" (200 жители) с магазини и детството-начално училище на около 700 метра, приятна разходка , между зелено, на 10 минути пеша или няколко минути с кола.
Три минути път с кола там Паргелия, шест минути на Тропеа Порто; седем минути Tropea център. Има директен достъп от междуселищен път (SP 83)
Ние сме честни професионалисти, търсене и предлагане препратки, максималната справедливостта и сигурността; сградата трябва да се съобрази с точни указания, не са възможни произволни действия.
Предлага се за всяка информация, експозиция и видимост на проект C / о техническото проучване на известния надеждността и професионализма. разходите за инфраструктура, произведени и гарантирани от собственика, в съответствие със закона. Вграденият може да варира от 80sqm до поискване 160sqm .A, можете да се пристъпи към строителството на вилите, със съгласието, в зависимост от нуждите, но при спазване на архитектурните дефинирани и всички европейски стандарти; в който случай
Възможност за заем при облекчени условия с лихвен процент към момента, между 2 и 3%, ако първата къща .I съм много хубави вили (24 на брой) за първи дом, да живеят през цялата година със семейството или с почивни домове, старши за тези, които обичат близостта до морето, Порто, Тропеа, дясната климат.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB