За продажба Тераса-открита повърхност, Numana, Анкона, Италия, Via Sorrento, 64

За продажба - Cod. 29900

  • Типология: Тераса-открита повърхност
  • Област: 110 m²
  • Номер на стая: 2 + bathroom
  • Етаж: 2

Красив 2011 чисто нов Loft / Open пространство разположен в Numana, един от главните градове на Конеро Ривиера; това е напълно непокътната морската среда на плажове и скрити заливи, където зелените скали потопяват драматично в дълбокото синьо море.
Тя е в този момент, на брега, че Монте Конеро (572 m) се спуска бързо в морето създават един от най-грапав и спиращи дъха пейзажи на Адриатика. Този природен оазис на мира става Регионален парк през 1987 г. Тя е защитена територия, населена с редки видове птици и с провинциални пътища, които вятър през средиземноморски борови дървета, ягодови дървета и лиственица дървета.

В таванското помещение е на 5 минути пеша от плажа, на тихо и спокойно място, но в непосредствена близост до центъра на града. Тя е била recentley монтирани (декември 2015) с нова система за централно отопление и климатик.

Високите облицовки качествени и фитинги с американски forniture промишлени стил, вътрешната стена с оригинални теракота тухли възстановени от стари селски къщи, уникално дърво и детайли от желязо и тавани с дървени греди.

Чисто нова кухня с вградени уреди, широка спалня на мецанина с лице към хола, тоалетната с двойна мивка и голяма душ с база 160x90 см.

Нова дограма с нечуплива защитно стъкло, алармена система, ефективна топлинна помпа отоплителна система с изложен стоманени тръби за промишлени цели.
Частна градина и зона за паркиране.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB