За продажба Тристаен, LAGO DI COMO, Комо, Италия, via lario 5, San Siro CO

За продажба - Cod. 29921

  • Типология: Тристаен
  • Област: 43 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2

Жилището се намира в град Сан Сиро, на западната страна на езерото и само на 30 метра от плажа, детска площадка, оборудвана с picnic.e площ за кацане за град Сан Сиро пансион е заобиколен от на страната на най-красивите езера в Европа - езерото Комо отвъд Алпите, известни със своите ски курорти. Стратегическото местоположение на къщата говори за себе си - на 30 км. от швейцарската граница, на 30 км от град Комо, на 50 км от sciisticha Madesimo, на 80 км от Милано, на 80 км от международното летище на Malpentsa / Milano.raggiungibile само за 60 минути на 10 км от Menaggio.Il сухо и ветровито климат на радост през цялата година.
Апартаментът е с обща площ от 43 кв на 1-ви етаж в новопостроена триетажна сграда с асансьор метра и се състои от входно антре, хол и кухня, баня и малък хол letto.Il голям формат предлага възможността да се получи двойно. Жилището е ново. Частично оборудвана кухня с необходимите уреди (хладилник, печка, миялна машина), гардероб, легло на два етажа. Всички комуникации са свързани. В близост имаме всички услуги, супермаркети, барове, ресторанти хотели, паркинги и анализи на основните нужди, аптека, кметство, банка, поща.
Освен радостта от acquisitare имот на брега на езерото Комо, апартаментът е много печеливша като инвестиционен план. Цените на езерото Комо, въпреки кризата, не само не дават, но тя непрекъснато нараства. Апартаментът може да донесе стабилен доход, можете да наемете за туристи през лятото и през зимата. В разгара на сезона, цената на "отдаване под наем на апартаменти от този тип са около 500 евро на седмица.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB