За продажба Вила, San Giuliano Terme, Пиза, Италия, Via Trieste

За продажба - Cod. 33486

  • Типология: Вила
  • Област: 100 m²
  • Номер на стая: 4

Rif.GI-720 Asciano Pisano (San Giuliano Terme). Ако търсите за лесно и удобно достъпен имот, в тих и спокоен район, заобиколен от природата, в страна, която предлага дейности и услуги, тя служи добре и в същото време недалеч от града, предлага за продажба ЕКСКЛУЗИВНО, 100 къща близнак квадратни метра на две нива над земята и състоящ се на партерен етаж с голям хол, кухня, мокро помещение и баня с прозорец; На първия етаж са спално помещение с две двойни спални, коридор за всеки килер, баня с прозорец. Имотът включва присъствието на 150 квадратни метра градина разположени на трите страни на имота са достъпни както от хола и кухнята; Имотът включва наличието на паркинг.
 Евро от 190 000
Представляваната Имотът е показателно за различните решения, които са на разположение; Сградата, за да бъде възстановено, но с подготовката вече за растенията и с изцяло нов покрив и изолация, също се поддава като отлично решение за родители и деца, като част от по-голяма сграда.
 За повече информация се свържете с нас по телефона.
Енергийна рейтинг: В очакване на енергийно сертифициране.
Адресът, от съображения за поверителност, е показателно за района, в който се намира имотът.
Други решения за недвижими имоти са на разположение на нашия уебсайт: www.giaccoimmobiliare.com

Запитване за тази обява


Giacco Immobiliare di Daniele Giacco
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
Приемам обработката на личните ми данни*
Откажи
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB