За продажба Къща в стопанство, Montecarotto, Анкона, Италия, via San Pietro n. 43

За продажба - Cod. 38593

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 380 m²
  • Номер на стая: 15
  • Етаж: s1-T-1-2

В Сан Пиетро ди Монтекарото, в близост до историческия център на града, има продажна сграда, състояща се от сграда за гражданско ползване, анекс (кадастрална кат. D10) от около 47 квадратни метра, използваема на две нива и гараж от около 18 квадратни метра, всички заобиколени от големи съдилища от значение за общо 780 квадратни метра.
Сградата за гражданско ползване е разделена на три апартамента и допълнителни помещения:
- В сутерена са разположени две мазета и голям склад за общо около 94 кв.м.
-На партерния етаж има два апартамента с една от две спални и едната, всяка с баня и кухня-всекидневна; На първия етаж има трети голям и светъл апартамент, който заема цялото ниво и е оборудван с таванско помещение, до което се стига по вътрешно стълбище. Общата площ на апартаментите е около 320 кв.м.
Всичко се продава в състоянието, в което се намира и с възможност за добавяне на земя в съседство с описаните по-горе имоти към продажбената площадка за общо около 2,5 хектара лозя, маслинови гори и обработваема земя и оборудвана с местен навес от около 18 квадратни метра , (цената се оценява отделно със заинтересованите страни).
Монтекарото е малък град в региона Марке, който е само на 30 километра от летище Марке, който се отличава с качествено винопроизводство, от което могат да бъдат достигнати много туристически и културни интереси и където е възможно да се живее. Марке и неговите особености на земя между планини, хълмове и море.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB