За продажба Вила, Casteggio, Павия, Италия, via vigorelli, 160

За продажба - Cod. 41450

  • Типология: Вила
  • Област: 1400 m²
  • Номер на стая: 19+11
  • Етаж: 4

Вилата
Днес вилата се състои от четири напълно обитаеми етажа, разделени на два апартамента, оборудвани с много удобства, като сауна, билярдна зала и асансьор за достъп до всички етажи. Новата структура е завършена от 200 кв.м гараж, със санитарен възел, в допълнение котелно и още едно сервизно помещение. Стаите са разделени, както следва:
МЕХАНА // Между оригиналните стени и подове са вмъкнати съвременни удобства и пространства, посветени на веселието: сауна с прилежащи душ и баня, билярдна стая, кухня с изглед към голяма всекидневна и с директен достъп до парка. От старо подземно сервизно помещение е създадено малко мазе. За завършване на създадените с ремонта стаи има сервизно помещение, перално помещение и трезор.
ПРИЗЕРЕН ЕТАЖ // На приземния етаж е главният вход, поддържан квадратна форма и украсен с огромен кристален полилей. През оригиналните дървени врати, напълно реставрирани, се влиза в различните стаи: голяма всекидневна с изглед към парка, украсена от оригиналната камина, голямата трапезария и две бани. Всекидневната и трапезарията са разделени от кухнята за хранене, от която можете да се насладите на гледката към вековните кипариси и кедри, открити в парка.
ПЪРВИ ЕТАЖ // На първия етаж са запазени трите просторни спални, към които са добавени две бани с тоалетни и душ кабини. Основната спалня е оборудвана с: дрешник, баня с джакузи, две душ кабини и тоалетни и голяма тераса с изглед към парка, споделена с друга от спалните. Особеностите на този етаж са: балконът, който според оригиналния дизайн е с квадратна форма и гледа към атриума отдолу и балконите, които от едната страна, с изглед към парка, ви позволяват да се любувате на природата на хълмовете, на от друга страна, че е възможно да се наблюдава Po долина, в рамка, на ясни дни, с оглед на Алпите.
ТАВАНД // На последния етаж е таванското помещение, което ремонтът превърна от дом на прислугата в светъл и изключителен апартамент. Покривът е изцяло преработен в дърво, идващ от Трентино Вал ди Соле.
Стаите са разпределени по следния начин: вход към големия хол, с камина. Баня с хидромасажна вана. Кухня за хранене, с балкон. Две спални с прилежащи бани. Дрешник.
ПАРК // Паркът заобикаля изцяло историческата вила и обхваща площ от 8000 квадратни метра. Подсилва се от вековни дървета, по-специално кедри от Ливан, кипариси и кавказка ела (Normandianna), като последната според проведените изследвания е била засадена още преди построяването на вилата.
По време на ремонта не са правени големи промени в тази част от имота, а напротив, оригиналните елементи са подобрени като алеи, кладенци и малка църква
По време на ремонта беше обърнато особено внимание на поставянето на нови растения, само когато е необходимо и в съответствие с наличната екосистема.
ДРУГИ ПЕРТИНЕНЕЗЕ // В имота са включени 3 други имота, в непосредствена близост до Вила Мария Ангиолина, които са бившата конюшня и две къщи, които по времето на Фолциони са принадлежали на някои сътрудници.
Това са две самостоятелни сгради, разположени на два етажа и с два входа, като единият от двата е с изглед към обща кутия. Общите части са покрита веранда, голям павиран двор и малък парцел (сега ягодов). В двора има също старата конюшня и плевнята.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB