За продажба Вила, Castellabate, Салерно, Италия, Via Difesa

За продажба - Cod. 35677

  • Типология: Вила
  • Област: 170 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2

Древна възстановена селска къща за продажба в Castellabate, в Cilento, регион на ЮНЕСКО за световно наследство.
Основната сграда е 170 квадратни метра на две нива и е заобиколена от селскостопанска земя от около 3 хектара с овощни дръвчета, зеленчукова градина и 200 маслинови дървета, които произвеждат 500 литра необработено маслиново масло всяка година.
На приземния етаж на къщата има голяма кухня с мазе, баня с италиански мрамор и голяма всекидневна с камина и вход към панорамната тераса. На терасата има фурна за готвене на месо и пещ за изгаряне на дърва, за да готвите пица и хляб. От терасата има достъп до плувния басейн с душ и на земята.
На последния етаж на къщата има две големи спални с паркет и голяма баня с италиански мрамор.
Къщата е снабдена с отопление с радиатори и газов котел, топла и студена електрическа климатизация, решетки на прозорците и 3 паркоместа.
Контекстът е естествен, много мирен и богат на история и култура. Заливът се разказва в поемите на Омир и Вирджил, според легендата това е мястото, където Одисей срещал сирените. Къщата се намира в близост до историческия център на Castellabate, на 10 минути от морските зони Санта Мария ди Castellabate и Пунта Ликоса, от туристическите пристанища Agropoli и Palinuro. На няколко километра се намират древните археологически забележителности на Paestum и Velia.
Регионът на Cilento е част от Европейската мрежа от геопаркове и за качеството на храната и Средиземноморието и Диетата, той е сред четирите региона в света в списъка на нематериалното наследство на човечеството.
С железопътна връзка лесно можете да стигнете до градовете Неапол и Салерно.
При поискване ние предоставяме правна помощ, нотариус и управител на имоти.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB