За продажба Вила, Cervarese Santa Croce, Падуа, Италия, via Fontane 46

За продажба - Cod. 33109

  • Типология: Вила
  • Област: 370 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: 2
  • Състояние на сграда: Good

Районът се намира в хълмист територията на Cervarese Санта Кроче, в СПА зоната в Хилс Парк Хилс. Той е на 40 минути от Венеция и е лесно достъпен от главните летища, магистрали и високоскоростни влакове. Мястото е стратегическо от гледна точка, но и изкуството и културата на околната среда. В действителност, конична морфологията на изгаснали вулкани и умерен климат определи уникална обстановка по рода си, където възможностите за спорт в изобилие. Градовете на изкуството, средновековен град, древните селища, езера, плажове и близките Доломитите, но и голф игрища, велосипедни алеи, пътеки, минерални басейни, училища по езда и стените на вулкани, подходящи за катерене са само част от атракциите на района. Флагманът е венецианските традиции храна и вино, с неговите известни постижения в световен мащаб.
Имотът е квадратна 3000 квадратни метра, където има вила на 370mqquadri в добро състояние. Също така беше одобрен проект, за който обемът достига 700mqquadri. Чудесно за семейство или 7-8 за частни апартаменти със смесено предназначение и / или туристическо настаняване. Тя разполага с 2 независими самостоятелни входове. Общата стойност е € 435 000
област Референтен сайта www.collieuganei.it

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB