За продажба Вила, Greve in Chianti, Флоренция, Италия, Via di mugnana

За продажба - Cod. 25801

  • Типология: Вила
  • Област: 490 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2

Продавай вила в Florence Италия
Купи луксозна вила разположена в сърцето на Тоскана в центъра на Chianti Classico, само на минути от най-големите художествени градове в региона като Флоренция, Сиена и Пиза. и потопен в девствена местност, напълно реставрирана и завърши с флорентински теракота подове и тавани традиционните дървени греди.
 За географското положение, особено интересна от гледна точка на туризма, или лично
Комплексът от сгради се състои от вилна разширява на два етажа, независим appar-среда на страната, както и стопанска постройка (плевня) с отделен вход, с голям парк-подобен градина от 3000MT с басейн, ефектно тераса с вас-са преглед на две Castle и заобиколен от четири акра земя, засадена с маслинови дървета.
Вилата е разделен на две хармоници жилища, напълно независим с Енгр знае и градина.
  Целия сграден комплекс и има ток, вода и отопление разширява мазета и котелно
 Основната вилата: Състои се от градина с плувен басейн тераса, вилата е разделен на два етажа, където приземния етаж просторна дневна с камина, огромна ноу-обяда, голямо нещо за готвене, входно фоайе, мокро помещение и баня с тоалетна, Първият етаж се състои от 4 спални 2 бани с душ и джакузи.
  The Wisteria къща: Състои се от тераса-градина, случай и се разделя на два етажа, където приземния етаж просторна дневна с камина и се простира прозорец, трапезария, съвместно Sina кухня, мокро помещение и баня, на първия етаж и се състои 2 стаи 1bagno душ.
 плевня: Състои се от самостоятелна тераса-градина, люлеещ, шезлонги, случай и се разделя на два етажа, където партерния етаж се състои от голямо помещение, трапезария с кухненски бокс и баня с тоалетна, първи етаж се състои от 2 спални, баня душ

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB