За продажба Вила, Marciana Marina, Елба Айлънд, Италия, Loc. Fenicia

За продажба - Cod. 27125

  • Типология: Вила
  • Област: 8000 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 3

Private продажба на Villa Fenice очарователна вила на три нива, който се намира на територията на община Марциана Марина - остров Елба, Тоскана, Италия.
Elba Island е 224 квадратни километра и е разположен само на 10 км от крайбрежния град Пиомбино, третият по големина италиански остров Сицилия и Сардиния, след като и най-големият в Тосканския архипелаг. Неотдавна той да стане част от Национален парк Тосканския архипелаг, заедно с островите Pianosa, Капри, Montecristo, Giglio и Giannutri.
Островът е разделен на 8 общини (Портоферайо, Campo nell'Elba, Каполивери, Марциана, Марциана Марина, Porto Azzurro, Rio Marina Rio nell'Elba д) с общо население от около 30,000 жители, което увеличава значително през лятото.
Съществува отлично обслужване ферибот и малък частен гражданско летище отворена за търговски полети свързва Елба с няколко европейски градове като Altenrhein, Berna, Firenze, Friedrichshafen, La Chaux де Fonds, Лугано, Милано Линате, Монако, Пиза, Sion и Zurigo.
Марциана Марина е един от най-важните градове на острова и се намира на морското равнище, с близо 2,000 жители. Климатът е топъл и умерен, със средна годишна температура от около 16,2 ° C.
Има малко яхтено пристанище, наречено Circolo делла Vela и три основни плажове, Il Moletto, че може да се намери по центъра на брега на морето, докато La Fenicia и La Fenicetta са близо до The Medicea кула, която е била построена за защита на града през шестнадесети век от честото пират инвазия.
Крайбрежната алея става от старата част на града, наречен Il Cotone до запълването на Medicea кула е запазил оригиналните архитектурни и урбанистични характеристики на 18-ти век, така типични за крайбрежните градове Тоскана и Лигурия.
Villa Fenice, исторически поле държавна собственост стрелба с лък, е антисеизмично, конструиран с използване на най-съвременни технологии за растителна.
Той е разделен на три етажа:
- Приземен етаж, състоящ се от кухня и отворено пространство всекидневна, 2 спални, баня
- Мансардна
- Гараж и складово пространство конвертируеми в една таверна
Имотът е с изглед към морето на 180 °, включително фантастична гледна точка, която е с изглед към залива на Марциана Марина, заобиколен от прибл. 8000 квадратни метра от средиземноморска растителност, Pines, разположен в най-запазената и изключителната част на града с репетиция за Fenicetta Beach.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB