За продажба Вила, Morro d'Oro, Терамо, Италия, Case di Pasquale

За продажба - Cod. 32337

  • Типология: Вила
  • Област: 267 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 0-1-2

Къща на приказките.

Къщата е в фантазия стил, оригинални, с красив външен вид, модерна, твърди, разположен в красива местност, на около 12 км от морето, Morro D'Oro, историческо място, с близост до всички основни услуги, детска градина, училище , поща, църква. По-далеч, в Сейнт Лусия, има търговски центрове, банки ресторанти и всичко останало туристическа важни места могат да предложат. Най-естественото място има благоприятен климат, мек и сухо, проветриво, всички потопен в спокоен оазис, където вие губите представа за времето и там се слива с природата понякога див, девствена, където животът тече с предците темпове на недалечното минало. От дерета нарисува пейзаж
украсена със зелен, че граничи с мистерията. Една древна манастир композира историческа обстановка, в която тя се появява като в миналото мястото е избрано, оценявам и се използва с изобретателност. Пълна горичка на снимката.
Има около парче земя с много овощни дървета и маслинови дървета, които осигуряват отлична масло. Добре дава вода за отглеждане на зеленчуци. Идеално място за живеене в контакт с природата, но не са изолирани от останалата част на света.
Къщата се продава на достъпна цена.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB