За продажба Вила, Polesella, Ровиго, Италия, Via Sturzo 1

За продажба - Cod. 38851

  • Типология: Вила
  • Област: 350 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1

Вилата, построена в началото на седемдесетте години с изискани архитектурни форми и висококачествени довършителни работи, се състои от площ от 346 кв.м., разпределени на два етажа и е разположена на правоъгълна градина от 10 000 кв.м. перпендикулярно.
Имотът е подходящ за ползване на невероятна жилищна вила или малък луксозен хотел и се предлага изцяло реновирана с най-висококачествени материали и според последните придобивания по отношение на енергията и земетресението. Очевидно както външно, така и вътрешно представеният тук проект може да бъде модифициран и персонализиран по собствена преценка на купувача. На партерния етаж е възможно да се създадат две светли и просторни дневни и трапезарии, отворени на ексклузивните веранди, стая, посветена на кухнята и две сервизни помещения. На първия етаж има поне три величествени стаи с голяма тераса и прилежаща баня с джакузи и частна зона за релакс / уелнес.
Огромната градина е предназначена за настаняване на луксозен плувен басейн, футболно игрище с 5 места и тенис корт, голяма зона за барбекю, троен гараж и три паркинг зони.
Вилата се намира на няколко минути път с кола от най-красивите градове в Северна Италия, като Венеция, Верона, Падуа, Ферара, Болоня, Абано Терме, морето и парковете на делтата на река По, панорамната колоездачна пътека по Po VenTo "(Венеция-Торино).
Възможно е имотът да бъде закупен дори и в момента без преструктуриране.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB