За продажба Вила, Salgareda, Тревизо, Италия, Via Candolè 37

За продажба - Cod. 28502

  • Типология: Вила
  • Област: 183.02 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2

Красавеца 2-етажна къща в винарски регион Венето на Италия, само на 28 мили от Венеция. Къщата се намира в живописна местност, доминиран от лозя, планински гледки, както и живописните криволичещи пътища по река Пиаве.

Къщата е полу-постоянен дом на австрийска двойка за последните 20 години, и е в отлично състояние. С течение на годините, неговите собственици са значително обновени и модернизирани, докато все още се гарантира, че къщата запазва много от своя автентичен Северна италиански чар. Къщата се продава напълно обзаведен и предлага множество удобства, които го правят перфектен както като живо в и почивка у дома.

Някои от акцентите включва достатъчно тераса с изглед към планината Dolomiti, а специално изградена изба (която може да бъде превърната в спалня за гости), мраморни вътрешни стълби, сателитна чиния, състоянието на най-изкуството кухненски уреди, и по-високо в крайна Bang & Olufsen аудио система, свързана към няколко части на къщата. Красивата предно и дворове (оборудвана с дъждовална система) са изпълнени с растения и цветя, които, благодарение на мекия средиземноморски климат, създават пищна, цъфтят оазис почти целогодишно. Достатъчно място за паркиране е на разположение пространство в алеята.

Къщата се намира в централната част, добре свързан район, който предлага лесен достъп до всичко, от историческите градове на плажове към планината.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB