За продажба Вила, Sperlonga, Латински, Италия, VIA FLACCA 5857

За продажба - Cod. 33571

  • Типология: Вила
  • Област: 70 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 1

Сперлонга, красива къща, само на 5 Km, в близост до морето (700 м) с 2 веранди GARDEN Голям 300sqm с настилка в района на беседка и барбекю, с място за паркиране на автомобили 2/3. НАСТАНЯВАНЕ ИНТЕРИОР: дневна с кухненски бокс отворено пространство, 2 спални и удобна баня с душ. АКСЕСОАРИ: Вилата е с външна мивка с плотове, външен душ, кладенец за вода (в допълнение към водата ясно) и покрити порцелан Ефект Стоун, плюс той вече се подготвя за отопление и / или камина и / или Пелетна камина, открит проправят порцелан каменинови в заключителната си фаза до края на 2017 г. къща с високи доходи, като се има предвид площта Сперлонга (древен средновековното селище и сред 32-те най-красивите в Италия от "ANCI), Терачина, Гаета, Сан щастлива Circeo, Сабаудия, Formia, за сезонни под наем, годишен и б & б! на частен Съобщение Няма агенции, моля! За допълнителна информация се обадете или изпратете имейл. ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ: Сперлонга се позиционира в средата между Рим и Неапол, на една скала на скала с изглед към морето, с просторна гледка Иския, Капри, на Pontine острови и нос Circeo, Сперлонга има най-красивите плажове и заливи скалисти пътища от крайбрежието, която преминава от Circeo да Гаета. Достъпна с влак за 1 час от Рим и от Неапол, чрез влак и автобус на cadenced на всеки час. В историческия център, на остров без автомобили, с белите си тесни улички, старинните барове, магазини, ресторанти и известния битпазар в събота сутрин предложи на туристите незабравима атмосфера и вече ... удоволствието да се върне. Сперлонга с кристално чисто море и отличните условия на плажа е получил Европейския Син флаг от 1996 г. насам! Летища близката Рим / Фиумичино - Неапол / Capodichino - както при 120 км.
Най-близко Фери: Терачина на 8 км до Капри, Иския, Понца и Вентотене. Най-близка ЖП гара: Fondi / Сперлонга до 10 километра.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB