За продажба Двустаен, Jesolo, Венеция, Италия, via dei mille 79 Lido Ovest

За продажба - Cod. 38058

  • Типология: Двустаен
  • Област: 48 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 2

Продажба от Частни - Йезоло Лидо Уест, в via dei Mille n. 79, продавам двустаен апартамент, изложен на слънце (не с лице към улицата), който е част от сграда, оборудвана с асансьор, поддържан в добро състояние и поддържан, състоящ се от няколко единици със скромни такси, разположени в жилищна зона в пешеходната зона. вечер.
Апартаментът е с квадратен метър. Около 48, е разположен на втори от пет етажа, с асансьор, добре изложен на морето и слънцето (хол - спалня) и на няколко крачки от един от най-известните плажове в Италия.
Двустайният апартамент е с добри размери, оптимално рационализиран, разпределението на помещенията е следното: входът е светла и просторна всекидневна с кухненски бокс, откъдето през френски прозорец има достъп до жилищния балкон, достъпен и от главната спалня.
Продължаването на разединяването ни води до спалнята, която разполага с удобна баня с душ и голяма спалня с двойно легло, осветена от прозореца на вратата, от която можете да стигнете до балкона.
Апартаментът разполага с паркинг за етажната собственост, частен плаж в непосредствена близост до плажната ивица, включена в разходите за етажната собственост (75 евро / месец).
Въпросното местоположение на недвижимия имот е удобно за всички основни услуги и забележителности, близкият плаж, пазаруването и нощните заведения са в непосредствена близост,
без да се отказва от спокойствието на нощта.
Апартаментът, макар и незабавно използваем, може да бъде персонализиран в дневната / кухненската част с някои интервенции, за да го доведе до съвременните стандарти на живот, като се има предвид, че пространствата са много подходящи за преструктуриране (минимални вноски за обновяване 50%), за да го направят съвременен отпечатък.

За имота, с неговите прилежащи помещения, искането е 130 000 евро, по договаряне.
Отлично съотношение цена / кв.м. и за всеки доход.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB