За продажба Двустаен, Sirmione, Бреша, Италия, via sebino 16

За продажба - Cod. 41013

  • Типология: Двустаен
  • Област: 50 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

ЧАСТНИ Sirmione продава на Via Sebino 16 в малкия зелен и тих полуостров Пунта Гра ди Сирмионе в обградена с дървета обща градина от ок. 3000 прилежащи и с директен достъп до големия безплатно оборудван плаж (бар и легла с педали) с големи сенчести части в малка 90-те сграда от 15 двустайни апартамента от 50 квадратни метра на 1-ви етаж със стълбище за независим достъп, климатичен контрол, водопровод и електрическа система просто Подновиха, климатик, сателитна чиния
Дневна с балкон, от която можете да се насладите на красива гледка към плажа и езерото, разтегателен диван, отворена кухня с миялна машина микровълнова пералня, спалня с двойно легло, баня в процес на цялостно обновяване, останала недовършена, за да я персонализирате според конкретните индивидуални нужди.
Сградата е в добро състояние на консервация, наскоро боядисана и не се нуждае от никаква работа. Енергиен клас Е
Широкият и сенчест безплатен плаж на Пунта Гро, директно достъпен от градината, е пресечен в цялата му дължина от панорамната велосипедна / пешеходна пътека, която води до близкия град Лугана, където се намират всички услуги супермаркети аптека вестникарски барове ресторанти и енорийска църква ..
Голяма и добре дошла наличност, ако се интересувате и без задължение, да предоставите информация, да изпратите още снимки и евентуално да уговорите среща за посещение на апартамента.
Ако искате да получите някои видеоклипове от интериора на апартамента, от градината, която води директно до плажа и от плажа, моля, уведомете ме за вашето име. WHATSAPP номер.
Енергиен клас Е

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB