За продажба Къща в стопанство, Arquà Petrarca, Падуа, Италия, via monte bignago 81

За продажба - Cod. 39732

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 1000 m²
  • Номер на стая: +10
  • Етаж: 0

Продава се селска къща "Barchessa" с частен парк в Арка Петрарка
В подножието на хълмовете Евгений, в Борго дел Поета, предлагаме за продажба този важен исторически имот за реновиране на 800 квадратни метра (1000 квадратни метра, включително аркадите), разработени на 2 етажа и потопени в приблизително 5000 квадратни метра от парка.
Стопанската къща ни посреща на входа на прочутия град Арка Петрарка: при влизане в най-известното село на хълмовете, първото изображение, което дава на любопитния турист, са древните стени, които заграждат целия имот във величествена прегръдка.
Дескрутативната дестинация не изключва превръщането на имота в много висококачествен жилищен имот или в бизнес за настаняване на B&B или Relais, агротуризъм, СПА с използването на термални води толкова близо до повърхността, кетъринг с вкусните ястия от района, конна школа и др. културна асоциация, винен бар от местни хубави вина, божествен дар на вулканичните земи на хълмовете: потенциалът на тази структура, с големи размери в господстващо положение и в същото време запазен и поглезен от зеленината, е наистина неограничен.
Изключително добре изработените етажни планове ще ви помогнат да разберете точното оформление на помещенията и ще потвърдите възможността за адаптиране на съществуващата конструкция към всеки ваш проект, пълен с предизвикателни идеи и фантазии, като направи възможно всяка реализация на място, пълно с история, традиции, култура и изкуство, с много силна избирателна активност на международния туризъм. "

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB