За продажба Къща в стопанство, Capannori, Лука, Италия, Via Di Tofori 70

За продажба - Cod. 39617

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 550 m²
  • Номер на стая: 9
  • Етаж: 3

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАМ ЗА ТОЗИ ИМОТ
Тази разкошна селска къща, разположена на хълмовете на Лука, в района на историческите вили, има отлично слънчево местоположение и красива гледка, на 10 км от центъра на града.
Разделен на три свързани помещения, за общо 550 кв.м, той предлага всички удобства и запазва очарованието на историческата тосканска архитектура и традиционните материали, като речни каменни стени и дървени греди.
Земята е 10000 кв.м с маслинови дървета.

РАЗПОЛОЖЕНИЕ
Основното помещение е разположено на 3 нива и напълно обновено: отворено жилищно пространство с камина, баня и килер в приземния етаж и пет стаи плюс две бани в горните нива.
Централното тяло разполага с голяма винарска изба и друга дневна с кухня и камина, а на първия етаж има три спални и баня.
Последната единица, която е удължена миналата година с красив залез, обърнат към жилищното пространство, включва дневна кухня с камина и спалня, баня и кутия плюс съхранение на приземния етаж.

АКЦЕНТИ
Основна позиция
поверителност
Панорамен изглед
Ориентиран на юг
Голяма поземлена собственост
Традиционна архитектура

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ И ОКОЛНОСТ
Намира се в Камильяно, част от община Капанори в италианския регион Тоскана, на около 10 км от Лука и на 60 км от Флоренция. Този район е добре известен с производството на зехтин, а историческите вили датират от началото на 16 век.
Половината път между плажове и планини, и двете са достижими за половин час.
Известната лятна дестинация е оживената Версилия, която е домакин на дълги пясъчни плажове, най-добрият италиански карнавал на Виареджо и луксозните магазини и ресторанти на Forte dei Marmi.
Планините са разположени в региона, наречен Гарфаняна, който има едни от най-добрите средновековни села на Тоскана и популярната небесна станция на Абетоне.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB