За продажба Къща в стопанство, Caprino Bergamasco, Бергамо, Италия, via Ombria 2a

За продажба - Cod. 29992

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 200 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 2

Резюме:
Ние продаваме нашия 400-годишен къща, в близост до езерото Комо, само на 20 км от международното летище Орио ал Серио (Бергамо, Ryan Air).
Само пет други семейства, които живеят в малкото селце на седемнадесети век, отношения със съседите са много приятелски и хармонични. Селото е напълно заобиколен от ливади и гори.
Самата къща разполага 200m² на жизнено пространство, 4 спални, 3 бани, 1 офис и се намира върху парцел с 3400 m² повърхност. Villa Serica е бивш фермерска къща от 17-ти век. Това беше в съответствие с правилата на био-сграда наскоро ремонтирани. Парцелът градината на 3400m² е изцяло ограден, овощни дървета, малка зеленчукова градина и декоративни растения го правят лесен за почистване. Има две паркоместа в имота и голям обществен паркинг в предната част на мотивите. (За имота е разрешение за изграждане на подземен гараж и басейн в предната). В горната част на градината навес с две устройства 20² съществуват.
Сегашният вътрешен работника (прислужница, градинар, икономка) са готови да продължат да работят с новия собственик заедно.
На масата заредена с всеки ипотечен!
Описание на местоположението:
Вилата се намира в долината Сан Мартино, в близост до село Ombria, в провинция Lecco и Бергамо. Тук природата и околната среда е почти недокосната, пейзажа през всеки сезон предлага огромни стимули и е пластове. В отлично местоположение до големите градове (20 км до Бергамо, на 20 км до Lecco и на 30 км от Милано), можете да се наслаждавате на девствен място!
Caprino Bergamasco, (само 3 км), е малък град на 2500 жители, богати на великолепни ренесансови дворци. В селото има всички важни търговски дейности и училищата до средното училище. Също търговска улица пазари и кетъринг е достъпно. Спортни дейности се предлагат достатъчни. Автобуси се движат редовно.
пространство
Вилата е на два етажа: на приземния етаж има централен вход, го води към дневна-кухня от 30 квадратни метра. The Lounge (30 кв.м), спалня със собствена баня (25 квадратни метра) и мокро помещение (8m²) следват. На първия етаж са разположени три спални, всяка от 30 квадратни метра, две от стаите имат собствен санитарен възел. Две от тези стаи са с много висок таван, с открити греди. Извън удължен допълнително по цялата ширина на къщата, балкон с достъп до стаите. Всяка стая във вилата, там е най-малко една камина. Гредите и камъни са оригинални от началото на 1600 година.
Модерният газ / дърва печката в кухнята, инсталиран професионално в една много стара камина, атмосферата в къщата прави топло и удобно. Гледката от прозорците на запад е San Martino низина, от една страна, и на изток тайната градина и зад парцел гората.
Качулката на кухненската печка / фурна е построена от главната мачта на кораб на Serenissima Венецианската република.
Всяка част от тази къща трябва да каже на своя собствена историческа история!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB