За продажба Къща в стопанство, Cison di Valmarino, Тревизо, Италия, Mura

За продажба - Cod. 27355

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 250 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: su più livelli

Уютна и топла къща 1654 в Cison ди Valmarino в село Мура, очарователна част от Vittorio Veneto и Valdobbiadene в подножието на Алпите Тревизо. Вилата е напълно реновирана с качествени довършителни работи, в съответствие с Soprintidendenza надзор за архитектурното наследство и ландшафта, и направи напълно земетресение доказателство, заобиколен от един двор, в който има изглед към предната част на сградата. На запад е голям двор от 800 кв.м., включващи различни растителни продукти, както декоративни плодове.
Имотът е в просторен хол с трапезария, с подови плочи от бял мрамор от Верона, дървен таван с оригинални греди на 1700, и се характеризира с типичен камина с дървена седалка, увенчана качулка мед ръчно рисувани.
На първия етаж е разположена уютна дневна, стая за гости с баня и кратко коридор свързва втора зона се състои от две големи спални с прикрепена баня; от стаите можете да имат директен достъп старомоден дървен чардак.
Изкачване на втория етаж се използва за спалня, то има голяма таванско помещение с прикрепена баня. В сутерена има котелно помещение, диспечерски да използвате изба и трезор за използване с поставени вътрешни блиндирана съхранение.
Къщата е оборудвана с ефективна котелно по реставрация и всяка площ на къщата е оборудвана с програмируем термостат. Обзавеждането в кухнята е изработена от дива круша, мебелите на първия етаж в бяло клен, American череша и екзотична дървесина, докато в тавана са в абанос и кипарис.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB