За продажба Къща в стопанство, Città della Pieve, Перуджа, Италия, San Bartolomeo

За продажба - Cod. 41554

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 435 m²
  • Номер на стая: 12
  • Етаж: 2

Тосканска селска къща до ключ с 6 спални със самостоятелен душ на 1-вия етаж и зала за закуска. Към приземния етаж има както външни, така и вътрешни стълби, което позволява отделно наемане на горния етаж. Има също таванско помещение с пълна дължина, достъпно от това ниво чрез сгъваема стълбищна система, осигуряваща съхранение.
На приземния етаж са 2 спални и 1 баня, огромен кът за сядане/трапезария с работеща камина, кът за игри, с оригинални дъбови греди и елементи на тухлена арка, отделна кухня, килер, килер и тоалетна, котелно за централно отопление. Увийте около градини, 10 м х 5 м наземен плувен басейн с голям павиран теракота вътрешен двор, склад за дърва, навес, трапезария с пергола, барбекю, дървена беседка в частна територия със зрели насаждения овощни дървета, 8 маслинови дръвчета и орех . А
Масивни дървени двоен стъклопакет с решетки, вътрешни капаци, метални защитни решетки на прозорците на долния етаж и блиндирани врати с дървена облицовка, Wi-Fi, вода от централно отопление от биомаса/GPL. Резервоар за вода с капацитет 2000 литра и цистерна за дъждовна вода, напълнена от улуци за напояване на градината.
Енергиен рейтинг D, сертифицирано мрежово окабеляване, мрежова вода и се продава в комплект с обзавеждане, фитинги и оборудвани, за да се гарантира, че купувачът може да започне да живее/наема или да управлява B&B незабавно.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB