За продажба Къща в стопанство, città di castello, Перуджа, Италия, Fraz. Lerchi

За продажба - Cod. 31031

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 570 m²
  • Номер на стая: 9
  • Етаж: 3

Casale Fraschette "е престижен къща за продажба в непосредствена близост до Тоскана в град Чита ди Кастело, в хълмист район, изключително живописно и ценно. Къщата на 570 квадратни метра сгради във вътрешността 9 спални и 5 бани. Имотът е ограден до 1 хектар частна градина.
Той има в допълнение към стабилна с инструмент навес и по-нататъшно кубатура сграда може лесно да купуват други хектара заобикалящата почва до максимум от 14.

местоположение
Casale Fraschette и престижен селска къща за продажба в Умбрия; Той се намира по-малко от 1 километър от границата с Тоскана, в красива хълмист район, без визуални или звукови смущения, сред най девствените на Горнотракийската низина на Тибър.
Къщата се намира на древния път от францискански Асизи до La Verna. Чита ди Кастело, древната Tifernum Tiberinum, е най-близкия град и неговите 40 584 е основният център на долината на река Тибър Горнотракийската. Можете митрополия на Чита ди Кастело епархия.
Има много фактори, които спомагат за определяне уникален град: възрожденската архитектура, гъстота на населението, географско местоположение. Той е град, който за местоположението му е свързан с културно съседните региони: Тоскана, Романя и Марке.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB