За продажба Къща в стопанство, Greve in Chianti, Флоренция, Италия, via francois 8

За продажба - Cod. 35521

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 225 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: terra e primo piano

Privato продава каменна фермерска къща с площ от 225 квадратни метра в местността Дъдда (Greve in Chianti) със собствена оградена градина на кв.м. 2500, потънал в зелени хълмове на Кианти. На 2 етажа (130 кв.м) + сутерен (95 кв.м).
Състои се от: голям сутерен с два прозореца. Коридор с голямо спирално стълбище в дърво, водещ към приземния етаж, както следва: кухня с френски врати, водещи от балкон със стълби за достъп до градината. Коридор, от който те гледат: кухня, основна врата, баня с прозорец, 2 двойни спални, голяма двойна всекидневна с камина в обработен камък и 3 големи прозорчета с изглед към градината. Стълба в питрата серена. На горния етаж има две спални (една единична, една двойна), баня с душ. Две тавани (едната е достъпна от банята, а другата от коридора). Високи тавани. Частично теракотни и каменни подове на характерното място. Навън има голяма покрита веранда с теракота и каменни подове, с цветни кутии и фонтани. Отлично за открито хранене, наслаждавайки се на красивия пейзаж, заобиколен от зеленина и спокойствие.
Покривът бе преработен преди 10 години. Ами с автоклав. Термостат за нагряване на маслото (отвън има врата за достъп до стаята, където се помещава котелът и резервоарите за вода). В красива обстановка, с гора наоколо, отлична за изключване от града!
Огромно оградено пространство за паркиране на 3 автомобила. Две големи дървени къщи за съхранение на дървени и градински инструменти. Нуждае се от освежаване и модернизация.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB