За продажба Къща в стопанство, Madesimo, Сондрио, Италия, Stabisotto Alto (Isola di Madesimo)

За продажба - Cod. 29358

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 140 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: terra + primo piano

Private продава Baita Mountain Chalet в Madesimo (SO) в Valchiavenna (Valtellina), за да бъде възстановено до Stabisotto Alto (община Madesimo) с невероятна панорамна 360 ° по цялото високо Valchiavenna / Val Febbraro около 5 км от Madesimo център , на 10 км от Splügenpass, на 65 км от Сен Мориц, на 100 км от Лугано и 140 км от Милано.
Панорамна тераса далеч от хаоса, за да бъде в състояние да се отпуснете и да се забавляват.
Изложение юг и след това в пълно слънце цял ден с открита гледка и без никаква пречка пред. Височина 1600 м над морското равнище.
вече одобрен проект за преструктуриране (два етажа от 66.64 квадратни метра всяка + тераса + околните земи) с инфраструктурните разходи вече платени (€ 7,500). Първи готов да започне работа веднага. По Коледа 2017 можете да имате свой собствен кабина в планината готов за живеене. частично погребан в партер местен камък и първия етаж дървена укрепление (дървена хижа) за оптимизиране на жизнен комфорт и икономия на енергия. Разбира се, че не работят можете да персонализирате дизайна според вашите вкусове / нуждае се е започнал.
С пожелание мога да ви постави в контакт с строителна компания, която реализира цялата работа (включително облицовки) по-малко от € 130.000 или € 95.000 с Рустик. С по-малко от € 200 000 да бъде нова хижа.
Свържете се с мен линк към сайта на представяне на хижата да бъде възстановена (снимки, карти и т.н.).

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB