За продажба Къща в стопанство, Noto, Сиракуза, Италия, san lorenzo

За продажба - Cod. 35783

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 110 m²
  • Номер на стая: 50
  • Етаж: terra

Продавам земя от 7 800 квадратни метра, разположена в Noto (SR) C.da San Lorenzo, с къща, която да бъде напълно възстановена от около 120 квадратни метра, редовно подредена като сграда преди 1940 г. и веднага сгъваема и възстановяема. Имотът трябва да бъде разрушен и напълно възстановен.
Все още има оригинални стари покривни покриви (антични ръчно изработени теракотени плочки) и старите каменни ъгли, които също могат да се използват отново за ново строителство. Имотът е бивш Palmento и от едната страна е висок около 5,50 м. и все още съдържа вътрешните каменни басейни за събиране на мъстта, както и оригиналните дървени греди.
Земята има троен достъп с кола от гърба на Сан Лоренцо до старата железопътна гара и след това в държавната магистрала 115, а отпред директно до пътя, свързващ държавния път Noto-Pachino 115 към морето San Lorenzo , кон между втория и третия път.
Земята е на 350 метра от плажа на Сан Лоренцо (виж снимката) и на 1 километър и половина от плажа на Цитаделата на Вендикари.
Земята е подредена като земеделска земя и не може да бъде построена допълнително поради близостта до Вендикари.
Земята е свободна от ограничения или ипотеки, продажната цена в момента е € 110,000.00 по договаряне. Земята и имотът са регистрирани за мен и брат ми напълно се съгласяват да продават.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB