За продажба Къща с градина, Salo', Бреша, Италия, via Garibaldi, 33

За продажба - Cod. 43826

  • Типология: Къща с градина
  • Област: 100 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

**Прекрасен Terra Cielo за продажба на няколко крачки от езерото**

Добре дошли в тази очарователна къща „terra cielo“, разположена на няколко крачки от езерото, идеална за тези, които търсят спокойствие и уединение. Имотът, разположен до други исторически къщи в центъра на Salò, очарова със своите 110 m² търговско пространство (100 m² проходимо пространство), разпределени на три етажа, Етаж -1, Етаж 0 и Етаж 1). Главният вход е направен уникален от ексклузивно стълбище, от стоманобетон и гранит с влияние на Арт Нуво, което придава на имота нотка на класа и оригиналност.

В сутерена ще намерите просторна механа с малка баня, идеална за семейни обеди, вечери с приятели или кратки туристически престои). На приземния етаж, в допълнение към много светлата всекидневна с камина на дърва, ви приветства малък кухненски бокс и склад под стълбите. Вътрешното стълбище от бетон, покрито с Gress, ще ви отведе до таванския етаж (с открити греди), където ви очаква спалня, идеална за използване като кабинет или втора спалня. В това пространство с двойна дограма вече има вградени гардероби.

Въпреки контекста, който се нуждае от ремонт, имотът има огромен потенциал, предлагайки различни възможности както като романтичен втори дом, така и като инвестиция за краткосрочно отдаване под наем. Отвън имотът е обогатен от малко и удобно изключително пространство, в което има ниша с кондензационен котел (Eolo Maior) вътре.

Построен през 1969 г. и добре поддържан, този дом с ориентация на север и юг е оборудван със самостоятелни системи, осигуряващи комфорт през всеки сезон. Не пропускайте възможността да посетите това чудо и да откриете големия му потенциал! Снимките се актуализират. Предоставените данни са ориентировъчни и не представляват договорни елементи.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB