За продажба Къща с градина, San Foca, Лече, Италия, via del fante 63, San Foca

За продажба - Cod. 25088

  • Типология: Къща с градина
  • Област: 90 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

В Сан Фоча, (и все още рибарско селище, а сега rinomatissima курорт "курорт награден Син флаг на Европа и" 5 платната "на Legambiente, за максимална защита на морето и земята), аз продавам / RENT, комфортна къща на калкан независима mq.90circa. Къщата и "се състои от: първи етаж, две спални, една двойна с балкон, спалня с две единични легла, баня с тоалетна. На партерния етаж: преден двор, хол, кухня и градина с навес, маса, столове, заведения за хранене и хранене на открито, баня с душ и друга душ от външната страна; Къщата е на 150 м (Real) от плажа, както и че "формира от фин бял пясък.; и "разположен на 250 метра. от центъра на курорта; 50 т. от дома, магазини за хранителни стоки, плодове / зеленчуци. San Foca се намира на 20 км югоизточно от град Лече, на 15 км от Отранто, на 7 км от плажовете на Splendide Карибски на Alimini, на 2 км от Roca и на 4 км от Bear Tower. Къщата за продажба е на всички изисквания на закона, като ги съберете накуп, процес на инспекция "и серт. енергия котка. "E" Energy Class E IPE N.A.
ОСОБЕНО Не пренебрегвайте: Къщата и "се намира в много тих район на курорта" курорт, далеч от структури и села, които разпространяват музика в обеми безумци в нощта, след това напълно релаксираща през деня и нощта. -CONTATTATEMI САМО АКО сериозно заинтересовани.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB