За продажба Къща, Рим, Рим, Италия, Roma

За продажба - Cod. 42244

  • Типология: Къща
  • Област: 8000 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

Това имение е селце в покрайнините на Рим на 1 час път.

Този имот Състои се от 2 апартамента в 1 имот.

Земята отстрани на този дом има много земя, на горния етаж е планирано отваряне на външен тротоар, което вече е направено с регистрация на планове във вече документирана документация, отстрани пред плановете на горния етаж. На долния етаж има земя пред долния етаж, овощна градина, гараж и частен паркинг, това пред този дом, пространството земя е мое, външната предна част също.

Стопанските постройки считат за голяма плевня, която е била свалена, което води към видимия долния етаж.

Това има стълби извън задната част, водещи към горния етаж, страните, които имат предна и задна врати към долния апартамент, апартаментът на долния етаж се нуждае от някои мазилки, извършени вътре, които в момента трябва да бъдат свързани с сортирането, има ток и вода, които се използват.

Домът отвън е красив, и двете гледки към хълмовете и гората, могат да се видят, като се погледне през прозорците, това, което е разположено върху имота отгоре и отдолу, от всички страни, както се вижда на снимките.
Има място за сядане навън със столове и припичане на жегата.
Вечерта светулки излизат от гората като прилепи. Много тихо и спокойно.

Това има гараж на долния етаж, който има кола вътре, той е в добро състояние, който ще бъде продаден с имота (размяна на собствеността може да се направи през деня).
Оставям всички нови мебели ще бъдат включени и оставени и завършени с продажбата на дома.

Има и гараж на горния етаж, който разполага с всички инструменти, статуи, кошчета за боклук, които ще бъдат оставени за нов собственик.

Този имот беше семеен имот, предаван от поколение, има много работа, преработена по него, когато живеех там, като нови прозорци и всички удобства, направени по него.
По което ми беше предадено от моите баба и дядо, по което ми беше наследено.

Всички плащания и данъци са актуални, няма какво да се плаща, има нисък данък за имоти, който е годишен върху имота, плаща се два пъти годишно само E209, водата и електричеството са на всеки два месеца, това ще бъде променено и на подписване на документи в деня.

Имотът има села от двете страни, средновековни градове в близост, местни исторически и местни удобства, пазаруване и супермаркети, църква, кафенета и много други, жп гарата на 10 минути, таксита, 1 час до летището до гарата на Рим или летището, или самия Рим .

Това е красива местност, тиха и можете да чуете църковните камбани, които звучат всеки ден, тя се състои от парцел земя, за да отглеждате собствени култури, има лозя с други плодове, които вече са там.

Причината за продажбата е с искрена тъга, но не е точно сега да го запазя за себе си, така че след много размишления реших да го оставя в добри ръце, който и да е с правилния собственик, който попадне на това, ще се хареса толкова, колкото и аз.

Ако сериозно искате да закупите този имот, мога да уредя с вас часовете, в които мога да ви помогна да свършите правните неща, ще пътувам до вас за подписване при нотариус, промяна на документите в уговорения ден и документи за всички други неща, които могат да се правят и през деня.

Всички пари трябва да бъдат направени в деня на продажбата или подписването, това трябва да се обработи в деня, чрез банкови преводи.
Ще имате право на плащане към нотариуса, това е отделно, което е около E1 000 правилно, доколкото си спомням.

Освен това този регистриран документ ще отиде в офиса на документацията, съхраняван на място, можете също да се регистрирате за пребиваване, като офисът е собственост, регистриран за вас като нов собственик.
Тъй като владея езика в Италия, мога да ви помогна, също така да организирам престоя ви, взимане и така нататък.

Продажбата на жилище със земя е: 220 000 евро. Може да преговарям, но все пак си заслужава със земята и имотите, които има.


Имейл за връзка 📧: achilliaeurope@googlemail.com
Ще отговарям само на сериозни купувачи на имота.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB