За продажба Къща, Costigliole Saluzzo, Кунео, Италия, Via Roma 9

За продажба - Cod. 28968

  • Типология: Къща
  • Област: 160 m²
  • Номер на стая: 9
  • Етаж: terra

Къща независим ера намира в средновековното село Costigliole Салуцо, реновирана с консервативна Key вкус с фини покрития, а понякога и боядисани екстериорни облицовки, оригинални теракот, възстановени на приземния етаж, паркет в кестеново дърво на първия етаж, тавани дървесина, дрешник в таванското помещение, две работни камини, частна градина с морава, пълна самостоятелност, с покрита открита зона с вътрешен двор за обяд и вечеря.
ковано желязо панорамна кула.
открит балкон в Luserna камък през вътрешната част на имота, подземен изба с каменни стени на планината.
спираща дъха гледка към равнината, която се простира от морските Алпите до Langhe Пиемонт, стая за гости, отделно от сградата.
Перфектна локация до двадесет минути от Кунео, един час от град Торино, час и половина от италианската Ривиера, на половин час от ски пистите, час на Langhe Piemontesi и на 20 минути до летището на Кунео / Levaldigi ,
Всяка възможност за покупка на втори сграда в непосредствена близост до 160 кв.м да бъде възстановен за всеки един жилищен блок за 2-3 семейства, или съответно да се създаде 4-5 стаи за нощувка и закуска, бизнес. (€ 80.000 допълнително)

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB