За продажба Къща, Ghirla, Варезе, Италия, via G. Isella 17

За продажба - Cod. 36904

  • Типология: Къща
  • Област: 380 m²
  • Номер на стая: 10+
  • Етаж: 2

Вилата се намира в живописно място, на хълм, в жилищна кооперация, състояща се от други отделни вили, оградени със самостоятелен вход и оборудвани с автоматична врата. Вилата има уникална гледка към езерото Гирла и Алпите и се намира на парцел над 2000 м2, разположен в естествена гора, пресичана от планински поток. Пътят за достъп до колата е изработен от естествен камък и е осветен от улични лампи. Къщата остава скрита отвън благодарение на своята позиция. В близост до входа на етажната собственост има ресторант и бар. По бреговете на езерото Гирла има 4 км оборудвана пътека.

 Вилата е построена през 1986 г., а през 1995 г. е изцяло реновирана. Отоплението (метан) и канализацията (двукомплекс) са автономни. Къщата е оборудвана със система против кражба с уведомление за текстово съобщение на мобилния телефон и бронирани входни врати. Прозорците са оборудвани с двоен стъклопакет и електрически щори. Подът е изработен от красив естествен гранит. На приземния етаж и на първия етаж има две камини. Гаражът има порта с електрическо задвижване и дистанционно управление. Къщата разполага с голяма таванска стая с достъп през стълбище.
 Кухнята е оборудвана с всички уреди: пералня, сушилня, микровълнова печка, инфрачервена готварска печка, фризер, миялна машина, хладилник, качулка (марка MIELE). Механата е оборудвана с мебели, печка, абсорбатор, хладилник и съдомиялна машина. Мебелите са изработени от рядък черен мрамор и дървени врати.
На 300 метра има автогара и центъра на град Ghirla. Две минути с кола са административният център и община Валгана. На 20 километра е езерото Маджоре и на 15 километра езерото Лугано (град Понте Треса, границата с Швейцария).
На 12 километра се намира центърът на провинцията (град Варезе) и магистралата до Милано (Милано е на 55 километра).
Международното летище Малпенса е на 45 километра.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB