За продажба Къща, La Salle, Аоста, Италия, Frazione Villarisson 29

За продажба - Cod. 26892

  • Типология: Къща
  • Област: 120 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2

LA SALLE (AO): В града Villarisson, сред долините Valdigne, само на няколко минути от ски-писти в Курмайор и от предварително Saint Didier спа център, които можете да намерите ексклузивно Chalet от 18-ти век.
Той е напълно реновиран, все още се съхранява на ключовите елементи на това време като камък и дърво, които отговарят идеално на заобикалящата природа. Това е двуетажна къща, се характеризира с широк хол с оригинален комин и голяма кухня.
На първия етаж, има голяма спалня с високи тавани и дървени греди, голяма баня с вана и завърши една голяма тераса, която ви предлага живописна гледка към долините. На същия етаж, има и две спални и още една баня, която стои на малко по водопад. Вратите на стаите всички са направени от истинско дърво, което е било отлично запазена.
Имотът е снабден с външен солариум с грил и просторна градина, двоен гараж и мазе. Тя притежава прекрасна гледка към Мон Блан и на Grivola. Централното отопление може да се регулира от термостата. Освен това, можете да използвате котела и / или pelletstove. Сребърният лигавицата на този имот е, че без значение от сезона, камък и дърво винаги позволява комфортна температура вътре в къщата. Не на последно място, на позицията към Юга осигурява дневната светлина през цялата година. Това означава, че дори може да се мисли за инсталиране на слънчеви панели и фотоволтаични, докато малкият водопад подобрява използването на хидравличен турбина. Всички тези ресурси тази къща предлага, с точните договорености биха могли да направят къщата напълно енергийно независими.

PERFECT ДОХОД имо!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB