За продажба Строителен терен, Perugia, Перуджа, Италия, Ponte Pattoli

За продажба - Cod. 41610

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 101800 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

ПЕРУГИЯ - Местност PONTE PATTOLI - на 13 км от центъра на Перуджа и в близост до кръстовището на магистрала E45, във външна позиция към града, за продажба голям парцел земя с обща площ от 101 800 квадратни метра (десет хектара ), от които 72,844 сграда м D2 и D3.
Това са 5 равнинни парцела, върху които могат да се построят общо около 38 000 квадратни метра сгради с максимална височина, варираща между 10 и 15 метра.
Предназначението, както и завършване и развойни дейности на малките предприятия и занаятчийските дейности, се отнася и за които се предвижда за областите, D1, следователно всички предназначенията за производствени дейности, както и за дейности са позволени на социално-здравна, управление, публични или частни „услуги“, насочени към подпомагане на селищни и производствени процеси, включително търговски дейности, администриране на храни и напитки, туристическо производство, развлекателни, спортни и културни дейности.
В централния участък се допуска и възможност за изграждане на биогазова инсталация с мощност 990 kW, захранвана от растителна биомаса за производство на електрическа и топлинна енергия.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB