За продажба Тристаен, Dorgali, Нуоро, Италия, Via Piemonte 8b

За продажба - Cod. 38660

  • Типология: Тристаен
  • Област: 70 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 1

Уютен тристаен апартамент с градина, място за паркиране и склад, на 15 минути от плажа, в интересно село, в естествена среда, приветлива и богата на традиции на източния бряг на Сардиния - остров Нураги.
В центъра на Dorgali (провинция Нуоро), на тихо и привилегировано място, на 9 километра от плажовете и скалите на Кала Гононе, има необзаведен апартамент за продажба с отделен вход, с площ от 80 кв. М. (753.5 sf), на последния етаж на двуетажна двуфамилна къща, с голяма предна градина, заден двор и паркинг, всички общи за двата апартамента. Сградата, датираща от 50-те години, е построена от солидни основи и носещи конструкции от камъни, вътрешни тухлени стени и двоен скатен покрив, подходящ за монтаж на слънчеви панели. Забележете, че Сардиния е несеизмична зона.
Апартаментът е с отлична експозиция; Слънчев, просторен, с югозападен балкон. Разполага с три просторни стаи, удобна баня с душ, коридор с вграден гардероб, кухня с функционираща каменна тухла, кухненски бокс и килер, което води до многофункционалното помещение. таван с височина 2,5 m (8,2 фута) в точката на максимално повдигане на покрива. Прозорците и вратите са от дърво.
Имотът включва и просторно частно помещение за съхранение / перално помещение с площ от около 10 кв. М. (107.7 м.), Снабдено с вода и електричество, лесно достъпно от нивото на земята в задния двор. Над нея, до къси стъпала, има широка тераса, също за ексклузивна употреба, подходяща за слънчеви бани, хранене на открито или висящо пране.
Апартаментът е в добро състояние, обитаем и готов за живеене.
Тристайният апартамент се намира на Via Piemonte 8b на кръстовището с главната улица на селото: Via La Marmora - Strada Statale 125 Orientale Sarda. То е:
- 2 км (1.2 мили) на запад от кръстовището до Nuoro (SS 129 Trasversale Sarda) и до Olbia (SS 131);
- 230 м (0,1 мили) от автобусната спирка, свързваща Dorgali с Cala Gonone, Nuoro и други села.
- 450 м от спешната медицинска помощ (в Viale Kennedy); аптеката е непосредствено до къщата на Via La Marmora;
- 750 м (0.46 мили) от кметството на Dorgali, историческия център и търговската улица (Corso Umberto);
- В рамките на 400 m (0.25 мили) има два супермаркета; 120 м (400 фута) от пощенската служба.
До Dorgali може да се стигне от летищата на Олбия (на север) и Каляри (на юг), с възможност за директни международни полети от пристанищата Олбия и Порто Торес (на север), Арбатакс (в центъра). и Каляри (на юг). Той е отдалечен на 30 км от Нуоро (36 000 жители), шестият по големина град в Сардиния, където се предлагат всички типични услуги на среден град (болницата, университета, жп гарата и т.н.). Dorgali има широколентова връзка с интернет.
Dorgali се намира в подножието на Mont Bardia на височина 456 м (1496 фута). Повече от 8000 души живеят както в селото, така и в крайморския му район: Кала Гононе. Районът предлага много възможности за забавление и развлечение за всички вкусове и нужди. Територията на Dorgali, сред най-големите в Сардиния 227 kmq (2,422 sf.), Се характеризира с разнообразие от природни ландшафти, които позволяват всички видове външни и спортни дейности на всяко ниво на трудност. Dorgali е също привлекателен историко-културен и ено-гастрономически център, който увековечава древните традиции на Сардиния. Събития и ежегодни фестивали оживяват живота на селото, с паради в костюми, пеша и кон, игри и състезания, концерти и танци, улични пазари.

Сардиния е една от петте сини зони в света. Елате и бъдете част от тази земя с дълъг живот, здрав и добър живот!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB