За продажба Тристаен, Monteprandone, Асколи Пичено, Италия, Via 85° STRADA, n. 22

За продажба - Cod. 28210

  • Типология: Тристаен
  • Област: 60 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 4

Аз продавам светъл и широк плосък квадрат. 60 с експозиция юг / изток, юг, запад и на две нива, първото е на четвърти жилищен етаж, с асансьор последно, докато 5-ти етаж е налице, на терасата, беседка кв.м жилищна площ. 40.
Апартаментът се намира в величествен комплекс, наречен "Condo Белведере" (направен наскоро през 2009 г.) за панорамата, която може да се види да бъдат пуснати в началото на хълмист склон, в Centobuchi, над Салария.
В допълнение, към апартамента ми продаде голям гараж квадратни метра. 26, разположен на първи етаж на сграда (с изключителното архитектурно решение) и е представен, след това, без да се влага (функция, обща за всички гаражи или на нивото на улицата или подземно). Той подчертава лекотата на работа, както входящи и изходящи, е първата от поредицата на търговски гаражи.
Жилището се състои както следва:
Състои се от хол с кухненски бокс, две спални, една двойна и една единична спалня, коридор, където има гардероб с огледални плъзгащи се врати, баня с вана + душ и има прозорец, с п. 2 Балкони: една Юг / Изток странични - Южно от 28 квадратни метра, където можете да се насладите, търси юг / изток, с прекрасна панорамна гледка към морето от Порто d'Асколи да Martinsicuro звънец, докато гледа на юг можете да видите цялата долина Тронто , от а / 16 галерии в Centobuchi, а също и пред нас са хълмовете на границата Абруцо: Colonnella, Controguerra др.
Друг балкон на прибл. 18, броят на стая и баня, се намира на западната страна с изключителни гледки към Sibillini планина и Гран Сасо.
Сградата, която е в отлично състояние, почти равна на новото, като са били обитавани от едно лице и за кратки периоди от време, е завършена с порцеланови плочки паркет в хола, паркет в спалните, интериорни врати бели, прозорци PVC, дърво щори, блиндирана входна врата и видеодомофонни, сателитна телевизия система, предоставяне на слънчева система за отопление, отопление система за отопление, енергиен клас D.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB