За продажба Тристаен, Torre Colimena, Таранто, Италия, Torre Colimena

За продажба - Cod. 34330

  • Типология: Тристаен
  • Област: 85 m²
  • Номер на стая: Sleeping rooms 3
  • Етаж: Ground + underground

Директно от собствениците, този апартамент се продава в Torre Colimena, Salento, Пулия.

В приземния етаж апартаментът се състои от дневна, кухненски бокс, баня, основна спалня, а стълбите, архитектурно декорирани в желязо, водят до още две подземни стаи, които могат да се използват като спални помещения за всички гости или като таверна.

Има и два вътрешни двора, едната с изглед към предната страна, снабдена с дървена пергола, а другата в задната част, която в крайна сметка може да се използва дори за паркиране до две коли.

В дневната има диван в етнически стил, направен от типичните апулийски камъни, съставени от фосилни морски включвания, в които има допълнително допълнително сгъваемо легло в случай на внезапен гост и ъгъл за телевизия или друг вид медии.

Артигианска стена от същия материал, оформена като малка кула, разделя кухненската зона, докато самата готварска печка е направена от фиксирана конструкция, покрита с керамика в типичния средиземноморски стил, напомняща къщите на рибарите.

Разбира се, тези структури, които характеризират стила на къщата, ще останат вътре след продажбата, освен ако новите купувачи не желаят.

Отвъд него къщата е идеална за водолази, тъй като те могат да обличат своето подводно оборудване дори на задния двор и да тръгнат директно да се гмуркат в малък скалист залив на морския бряг точно пред къщата на разстояние около 30 метра, считано за лесно място за изгаряне на къпина и от други местни водолази
като интересна подводна зона.

След като гмуркането приключи, всички съоръжения могат да бъдат измити в голяма тоалетна на задния двор, до допълнителен външен душ.

Torre Colimena също е предназначен за любителите на природата и плувците, тъй като на около 100/200 метра на запад от къщата има два много дълги бели пясъчни плажа с високи дюни, покрити с храсталаци от мирта, мастика, хвойна, ягоди, морски лилии защитеният морски природен парк "Salina dei Monaci" (бивш римски древен
саламура), където птиците често виждат розови фламинго и много други водни птици.

Малко стъпки на изток от къщата се помещава историческата кула Колимена, построена през 16 век, която дава името си на цялото село.

Още няколко стъпала след кулата можете да стигнете до малкия пристанищен рибар, който е в центъра на града, около който можете да намерите много ресторанти и магазини, а след това отново можете да стигнете до други диви и дълги красиви плажове.

Независимо от това, че част от брега винаги е добре за вятърните сърфисти, а любителите на вълнуващите сърфове могат да отидат понякога до близката известна Ham Point (която британският вестник Telegraph наскоро изброи сред най-красивите плажове на света), където пясъчните рифове създават високи и силни вълни.

Имотите могат да бъдат посещавани през лятото (юли / август).

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB