За продажба Ферма, Macchia Valfortore, Кампобасо, Италия, Contrada Val Gennaro snc

За продажба - Cod. 29595

  • Типология: Ферма
  • Област: 280 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: su due livelli

За продажба на територията на Макия Валфорторе, регион Молизе красива "Masseria" с неповторима гледка към езерото. Старата къща е около 250 квадратни метра на два етажа. на партерния етаж с голямо входно помещение, кухня с камина и една стая от 80 квадратни метра. Това също с камина. Upstairs 4 спални, 2 много големи и баня. Няма отопление. Не газ. Има светлина и вода. В къщата има 3 камини. Един в кухнята, един в хола, а третият в спалнята на горния етаж. Прилежащата им земя, маслинови дървета и дървесни, е неразделна част от имота и е около 3 хектара. Имотът включва сграда - склад - мазе и барака за дърва. Къщата се намира в близост до прекрасна девствена гора, на 1,5 км от село Макия Валфорторе - Кампобасо и на 1 км от красивото езеро Occhito. Къщата е да бъде възстановено.
Той първоначално е бил дом за заселници и шезлонг са идеално запазена на мениджърите за кравите. Вътре в къщата има фурна за хляб (за да бъде възстановен, тъй като беше затворена) пейзажа е красива и уникална. Молизе е малко известен регион.
прехвърляне на недвижим имот е просто 100,000.00 € договаряне.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB