За продажба Ферма, Martano, Лече, Италия, sp

За продажба - Cod. 29475

  • Типология: Ферма
  • Област: 100 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: terra
  • Състояние на сграда: Ruin

На няколко крачки от Martano и Калимера, заобиколени от около 7000 квадратни метра на земеделска земя, доминира центъра на партидата (простираща се на около 100 м интериор) Тази характеристика стоки структура на домакинството.

С директен достъп от провинциалната Martano - Калимера и чрез вътрешна улица пристигнете на въпросната сграда. Тя може ясно да види на пръв поглед, че сградата е построена през различните исторически периоди, от две съседни Трули, които са без съмнение първите произведени органите на имота. Прикрепено към двете Трули има просторна среда, която, от голямо входно врата, прави предположение, че вероятно е местен или използван като конюшни или като навес инструмент (теглене и др ..). Последното, от вида на строителството (сух камък) и пода заменен в 60 или така, направи извод, че има покритие all'incannucciata и се провежда в не много далечното от тази на Трули. В местната близостта ние ще разберете какво е вероятно къщата, състоящ се от две стаи наведнъж, едната с камина и постлан с местните каменни плочи. Изграждане на задната, с достъп от местни, така и от къщата, ние откриваме, вътрешна градина, която води от своя страна до втората трула. Градината също се характеризира с резервоар за събиране на вода и високо суха каменна стена, която действа като ограда. Още две стаи, направени със сух камък и покритие (несигурно) all'incannucciata, формират фона на това прекрасно място. Също така в непосредствена близост до къщата (около десет метра) можете да се насладите на бившия Хага все още в добро състояние на опазване.

Парцелът е почти изцяло обработваема и съдържа близо до къщата на няколко овощни дръвчета.

Структурата се поддава на реализацията на лично жилище от голямо очарование и античен аромат напълно автентични.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Heaven's Room Real Estate
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB