За продажба Ферма, Monterchi, Арецо, Италия, Molin Nuovo

За продажба - Cod. 26194

  • Типология: Ферма
  • Област: 1000 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: 3

Очарователният и характерен хълма, който бихме искали да представим на Вашето внимание вид е резултат от един умен и хубав архитектурен ремонт на стара ферма намира в тосканската провинция близо до Арецо, заобиколен от гори и маслинови горички, че го прави идеално място да се насладите правят спокойствието, типичен за мястото.
Намира се на границата между Тоскана и Умбрия, на 20 км от град Арецо и на 20 км. от средновековния град Sansepolcro, преден пост на Tuscan Тибър долина и културни кръстопътя на четири области (Тоскана, Умбрия, Марке и Емилия-Романя), освен родното място на известния художник Пиеро дела Франческа, вилата е само на 7 км. Monterchi (където можете да посетите "Мадона дел Parto") и на кратко разстояние от средновековните селата Anghiari и Чита ди Кастело.
Потопени в приказно пейзаж, който вижда надделее съседната долина, на вилата, като се представи като артефакт, около които се развива селски сгради с по-нисък размер, отразява характерните архитектурни конфигурации на средновековни села, характеризиращи се с преобладаване на къща на замъка / майстора в сравнение с съседна пребиваване на фактора и работилниците на местните занаятчии.

 Лесно достъпен с павиран път - в близост до която автобусната спирка, която свързва Арецо - вилата се радва на близостта до магистралата Арецо-Сиена, която осигурява бързи трансфери към всеки директор.

Имотът, в резултат на ремонтирането които изостриха героя отчетливо възприемчив, обхваща 1000 кв. М. Бизнес над градината и извън пространството; имотния регистър определени от п. 23.5 стаи, както е споменато по жилищната единица се основно конфигурирани като хотел (с п. 10 стаи, от които 2 suites.dettaglio Interni Стаи га Letto
L 'прилежащ ресторант, оборудван с професионално кухненско изграден с помощта на цялото налично пространство, е в състояние да побере n.60 покрита вътре в сградата, както и подробна n.60 отвън, с възможност да се възползват от прилагането на сезонно красиви тераси съседни.
В непосредствена близост до сградата има накрая местната термална - пред завършване - Когато жилището е новата топлоелектрическа централа, инсталирана на базата на специфичните енергийни нужди на вилата.
 
Въпреки, че това е конфигуриран предимно като съоръжения за туристическо настаняване, изключителност, която бе белязана от преструктурирането на целия имот - благодарение на внимателния избор на детайли - лесно може да позволи превръщането в отлично частен дом, превръщайки го в уютна семейна вила.
- Важни събития в района:
- Fiera Antiquaria ди Арецо - 1 ° неделя на всеки месец
- Giostra дел Saracino - Арецо 1 ° неделя на септември
- Palio ди Сиена - август
- Convivio Rinascimentale - Sansepolcro, историческа възстановка и Renaissance ера кухня - от 1 септември до 10

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB