За продажба Четиристаен, Imperia, Империя, Италия, Porto Maurizio

За продажба - Cod. 31436

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 240 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 2 and 3
  • Състояние на сграда: Excellent

Този луксозен двуетажен апартамент се намира в красивия Порто Маурицио. Тази изискана резиденция е възстановена и обзаведена на най-високо ниво, като същевременно се поддържа и укрепва нейният оригинален исторически характер и характеристики, които се съхраняват във всички типични елементи на благородната резиденция: терасовидни подове, изящни стени на Дамаск, исторически дървени прозорци, Вътрешни и външни врати.

Тази луксозна резиденция предлага: 3 спални на 2-рия етаж с прекрасен хол, кухня, 2 бани, 2 тоалетни и малка библиотека. На третия етаж са разположени: 1 спалня, 1 баня, малка кухня, отделна всекидневна и втори отделен уличен вход.
Основният имот е на 2-ри етаж и е достъпен през прекрасен вход на приземния етаж с нискоетажни стълби към апартамента. Алтернативно има и втори вход на 3-тия етаж, който разполага с красив квадратен двор и гарантира неприкосновеност на личния живот на наемателите, живеещи в апартамент на 3-тия етаж.

Резиденцията е само на метри от плажа и на 40 минути път с кола до Монте Карло. Местният Porto Maurizio Marina предлага едно от най-добрите съоръжения за акостиране в района, което прави тази резиденция идеална за всеки, който се радва на ветроходство. В яхтеното пристанище могат да се настанят кораби с дължина до 90 метра.

Незадължително, красив черен мерцедес може да се купи с тази резиденция. За повече подробности, моля, свържете се с WhatsApp или Viber на телефон 0061468451112 или на имейл a.petrosi@ymail.com

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB