За продажба Вила, Alghero, Сасари, Италия, tanca de les peras

За продажба - Cod. 34460

  • Типология: Вила
  • Област: 500 m²
  • Номер на стая: 12
  • Етаж: 2

Новопостроена самостоятелна вила в провинцията и само на 10 минути от центъра на Алгеро, неговите плажове, магазини, ресторанти и супермаркети и на 25 минути от международното летище.

Построен е на 2 етажа с разгъната застроена площ от 150 квадратни метра на последния етаж, състоящ се от спалня с двойно легло, баня, напълно оборудвана нова кухня, килер и достъп до отделна двойна спалня и баня на приземния етаж. Всички са заобиколени от външна тераса, достъпна през прозорци с двоен стъклопакет и прекрасна панорамна гледка и много светлина.

Приземният етаж се състои от два просторни, отделни самостоятелни апартамента, които осигуряват приходи от сезонни ваканционни доходи в района на 24 000 евро в продължение на 10 седмици с потенциал за увеличаване на това ниво.

Апартамент едно е две двойни спални, баня и голяма дневна с кухненски бокс.
Апартамент две е две двойни спални (една самостоятелна) и още една спалня с две единични легла, голям хол с отворен план, баня и кухня.
И двата апартамента са с южно изложение, двоен стъклопакет с големи френски прозорци и се ползват от големи, сенчести тераси с изглед към басейна.

Имотът трябва да бъде продаден, включително всички мебели за наемане на апартаменти, за да могат купувачите да започнат работа веднага.

Басейнът е на 9 метра до 4 метра и включва почистващ робот и шезлонги.

Имотът се намира в провинцията, ограден и ограден и се намира на един хектар надолу по частен път с фантастичен изглед към нивите и гората, която е защитена земя, която не може да бъде построена.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB