За продажба Вила, Firenze, Флоренция, Италия, via Rossellino 12/a

За продажба - Cod. 31472

  • Типология: Вила
  • Област: 350 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2

Красиво възстановен Тоскански селски дом от 17-ти век.
Вилата е разположена на хълм със спираща дъха гледка към долината Арно, заобиколена от типичен природен пейзаж в Тоскана, с маслинови дървета, лозя и кипариси.
Той е само на 15 минути от центъра на Флоренция и на няколко крачки от малкото селище Сетиняно, където Микеланджело живее през детството си и се раждат много други италиански ренесансови скулптори (например Аманнати, Десериде, Роселинос).
Селото е добре обслужвано от автобусна линия до центъра на Флоренция и има магазини, барове и ресторанти за всички ваши местни нужди.
Комплексът се състои от основна сграда - вилата - 300 квадратни метра, разгъната застроена площ от 50 кв.м, градина с площ 600 кв.м, гараж и 7000 кв.м парцел с маслинови и овощни дървета.
Вилата е на 2 етажа и се състои от: Приземен етаж: голям хол с достъп до портик, разположен пред къщата, трапезария с достъп до по-малък портик с дървена фурна за хранене на алфрешко, малък хол С камина, винарска изба, кухня, перално помещение, баня; Първи етаж: кацане, 5 спални, всяка със собствена баня, голяма тераса. Вилата показва типичен тоскански стил с котлови настилки и тавани с дървени греди.
Разпределението е самостоятелен апартамент на 50 кв. М. На един етаж, с голям хол / спалня, кухня и баня.
Местоположение на Google Земя: 43 ° 46'58''N, 11 ° 19'26''E.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB