За продажба Вила, La Spezia, Ла Специя, Италия, Via Montepertico La Spezia

За продажба - Cod. 43867

  • Типология: Вила
  • Област: 340 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: -

Потопена в парцел от приблизително 1500 квадратни метра, заобиколен от маслинови дървета и овощни дървета, с добре поддържани градини с английски тревни площи и прекрасна обитаема тераса с изглед към морето, тази вила от 340 кв.м, свободна от три страни, е разположена на две нива, освен мазе, мазе и гараж. Всички етажи са свързани вътрешно.

Главният вход води към всекидневна с камина и кът за четене/релакс. Голяма и светла всекидневна с маса, която може да побере до 8 души, разполага с големи прозорци с изглед към терасата с изглед към морето и градината.

Има кухня, изработена по поръчка в маслинено зелени тонове, напълно оборудвана. От тук удобна врата води към градината, която обикновено се използва като втори вход. Има и баня за гости.

Няколко стъпала по широко дървено стълбище водят до спалния кът, който е с паркет навсякъде, с 3 спални и основна баня. От този етаж има достъп до отвореното таванско помещение, с добре разпределени помещения: кухня, голяма всекидневна, спално помещение, баня и склад. Таванското помещение е напълно оборудвано с гардероби по поръчка.

В сутерена с удобен достъп има механа с камина и пещ на дърва и отворена кухня. Голяма част от този етаж се използва като гараж, с достатъчно място за повече от една кола, както и мазе и кът за хоби. Има и място за паркиране в рамките на напълно оградения имот, който има електрическа порта.

Не е за пренебрегване и функциониращ кладенец с електрическа помпа, която напоява цялата градина.

Има и възможност за добавяне на басейн или хидромасажна вана в равната част на градината зад къщата.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB