За продажба Вила, Mesagne, Бриндизи, Италия, Strada per torre

За продажба - Cod. 41823

  • Типология: Вила
  • Област: 5600 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 1

Предлагаме ви прекрасна вила, заобиколена от зеленина, в тих и спокоен район на 10 минути от центъра на Мезан, близо до пътя за Torre SS. Това е самостоятелна вила, разработена на две нива, квадрат отпред, който обгражда цялата къща и Голяма градина.
Сградата от 100 кв.м се състои на горен етаж от веранда, антре с голям хол, кухня, баня и две спални; на долния етаж, достъпен по вътрешни стълби, две големи спални.
Градината около сградата е 5600 кв.м, направена с английска морава и засадена с декоративни растения като Вашингтон палми, Chamaerops, cicas.yucca, драцена, sterlizia; овощни дървета като бадеми, кайсии, смокиня, нар и маслинови дървета; всичко е заобиколено и украсено с оградни растения като калина, олеандър, лавров и лейландски кипарис; има и скъпоценни декоративни камъни.
Вилата е оборудвана с артезиански и фреатичен кладенец, автоматична поливна система, външно складово помещение с прилежаща фурна и плот, барбекю, паркомясто и черен път за спортно игрище.
Резиденция без отоплителна система. Може да се възползва от 110% ремонт (топлоизолационна система, система от слънчеви панели и смяна на прозорци)

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB