За продажба Вила, Patti, Месина, Италия, Mongiove

За продажба - Cod. 38862

  • Типология: Вила
  • Област: 355 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: 1+2+3

Елегантна вила, разположена в средата на цитрусов горичка / маслинова горичка на кратко разстояние от морето, състояща се от:

• апартамент на повдигнатия етаж от прибл. 140 кв.м, състоящ се от дневна / трапезария, 4 спални, кухня с директен достъп до терасата, баня и допълнителен балкон с изглед към морето. До апартамента се стига по стълбище, на долния етаж, където има двойна баня с душ и гараж.

• апартамент на партерния етаж от ок. 90 кв.м, състоящ се от дневна / трапезария, 2 спални, кухня, баня, мокро помещение и голяма тераса с изглед към морето.

• мансарден апартамент от прибл. 75 кв.м, състоящ се от 2 стаи, сервизно помещение, складово помещение и голяма тераса.

Вилата е разположена в средата на градина с артезиански кладенец с площ от над 3500 кв.м. с плодни дървета, цитрусови плодове и маслинови дървета.

Прекрасен сицилиански град, пълен с красота и история: Mongiove.

Mongiove: Древно рибарско селище, разположено в центъра на залива Patti, което минава от Capo Milazzo до Capo Calavà. Той е разположен на склоновете на Tindari близо до природния резерват, в район, богат на маслинови дървета и бодливи круши, а в кристално чистите води на залива Patti гледката обхваща Еолийските острови. Известен е "Grotte di Mongiove" със своите стекове.

На север красивите Еолийски или Липарски острови, достъпни ежедневно от пристанището на Пати през лятото.

На изток Mongiove е защитен от Monte Giove и малко по-далеч от Tindari. В допълнение към известното светилище на черната Мадона, Тиндари крие много съкровища и е една от най-посещаваните туристически дестинации на северното крайбрежие на Сицилия, благодарение на перфектно запазените останки от древния гръцки полис Тиндарис, основан през 396г. В. Всичко това е заобиколено от природата! Всъщност носът Tindari се намира в природния резерват Lagello di Marinello.

На запад, Пати, един от най-важните центрове на северното крайбрежие, който освен археологически обекти като римската вила, построена през IV в. Сл. Хр., Както и прикрепен Антиквариум, предлага много забавления през лятото.

Голям избор от ресторанти и пицарии, барове, винарни, пекарни, както и плажове, разположени директно на плажа.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB